Share

De eerste FEBE Elements Awards in Wallonië demonstreert de diversiteit van architectuur met prefab beton.

Op 26 november zakte de bouw- en betonsector in groten getale af naar de nieuwe brandweerkazerne om er de vierde uitreiking van de FEBE Elements Awards bij te wonen. De belangstelling had ongetwijfeld voor een deel met de aantrekkelijke locatie te maken. Een uitreiking op de werf van een niet-alledaags bouwwerk loont op zich al de moeite. De imposante garage, waar over enkele maanden de brandweerwagenvloot onderdak zal vinden, vormde het decor voor de uitreiking van de prijzen voor prefab betonprijzen. Die werden trouwens voor het eerst in Wallonië uitgereikt.

Jammer daarom dat Willy Borsus, Federaal Minister van Middenstand en zelfstandigen, zich wegens de uitzonderlijke actualiteitsomstandigheden moest laten vervangen door kabinetschef Mevr. Christine Lhoste

 

Fotoalbum

Recommended Articles