Share

Het is bijna zover! De inschrijvingsperiode voor de projecten aan de FEBE Elements Awards 2019 komt steeds dichterbij. Zullen uw projecten binnenkort genomineerd zijn voor de FEBE Elements Awards 2019 ?

Ook dit jaar worden de Awards weer verdeeld over 5 categorieën: Precast in Buildings, Precast in Structures, Precast in Landscape et Precast in Infrastructure. De categorie Outstanding Precast is dit jaar gewijd aan flexibiliteit.

De projectregistratie voor de FEBE Elements Awards begint op maandag 19 augustus – 8:00 uur. U kunt het inschrijvingsformulier dan sturen naar projetct@febe.be. Vergeet niet om foto’s, afbeeldingen, plannen, video’s en of andere documenten toe te voegen die onze jury van bouwprofessionals kunnen aanspreken.

Noteer alvast in uw agenda donderdag 28 november 2019 voor de prijsuitreiking van de FEBE Elements Awards in Waver.

Recommended Articles